GALATASARAY – BEŞİKTAŞ DERBİSİNİ YÖNETECEK HAKEMLER BELLİ OLDU
Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda 3 Ağustos Cumartesi günü saat 20.45’te başlayacak olan Galatasaray – Beşiktaş müsabakasını Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Volkan Ahmet Narinç yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mehmet Türkmen olacak. Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları bu önemli derbi maçı heyecanla bekliyor.
MAÇTA GÖREV ALACAK HAKEMLER
Maçta görev alacak hakemler belli oldu. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak olan Galatasaray – Beşiktaş müsabakasını Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Volkan Ahmet Narinç yapacak. Dördüncü hakem ise Mehmet Türkmen olacak. Bu karşılaşma öncesinde taraftarlar ve futbolseverler büyük bir heyecanla maç saatinin gelmesini bekliyor.
KARŞILAŞMANIN HAKEMLERİ BELİRLENDİ
Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak olan kritik mücadelenin hakemleri belli oldu. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda gerçekleşecek olan maçı Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Volkan Ahmet Narinç yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mehmet Türkmen olacak. Bu karşılaşma futbolseverler arasında büyük bir merakla bekleniyor.