Aydın’a Atanan Müdür Temiz Göreve Başladı

Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde Görev Değişikliği

AYHAN TEMİZ GÖREVİNİ DEVRALDI

Bugün Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde yeni müdür olarak Ayhan Temiz görevine başladı. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan atamalar çerçevesinde, daha önce İzmir İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Temiz, Aydın’a atanmıştı. Bu değişiklik sonrasında yeni müdür Temiz, il müdürlüğü binasında düzenlenen devir teslim töreni ile görevine adım attı.

TÖRENDE DUYGU DOLU ANLAR

Sabah saatlerinde yeni görev yerine gelen Ayhan Temiz, önceki İl Müdürü İbrahim Altıntaş tarafından karşılandı. Karşılama sırasında çiçek takdimi yapıldı ve ardından Altıntaş, görev koltuğunu Temiz’e devretti. Yeni müdür, daha sonra il müdürlüğü çalışanları ile bir tanışma toplantısı gerçekleştirerek ekibiyle kaynaşma fırsatı buldu.

AÇIKLAMADA BAŞARI DİLEKLERİ

Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı’nın tensipleriyle, Ayhan Temiz, Aydın İl Tarım ve Orman Müdürü olarak görevine başlamıştır. İl Müdürümüz Ayhan Temiz’e görevinde başarılar diler, hayırlı olmasını temenni ederiz” denildi.

ÖNEMLİ

Kırşehir’de Yılan Kartalı Tedavi Edildi

Bir kişi, Kırşehir'in Akpınar ilçesinde yaralı bulduğu yılan kartalını doğa koruma ekiplerine verdi. Kartal, tedavi sonrası doğal yaşamına dönecek.

Sivas Belediyesi Gülkart Projesi Destekliyor

Sivas Belediyesi, 2025 Aile Yılı etkinlikleri çerçevesinde yeni evli çiftlere 20 bin lira destek sunan 'Gülkart Çeyiz Projesi'ni hayata geçirdi. Gençler projeyi olumlu buldu.

Daha Fazlası!