Aziz Yıldırım, Şanlıurfa Fenerbahçeliler Derneği’ni ziyaret ederek kongre üyeleri ve taraftarlarla bir araya geldi. Dernek yönetiminin rakip adayı destekleme kararına rağmen iş insanı Feridun Geçgel’in talebi üzerine bu ziyareti gerçekleştirdiğini belirten Yıldırım, dernek yönetimiyle ilgili değerlendirmeleri taraftara bıraktığını ifade etti. Kulüp başkanlığı döneminde Fenerbahçe’ye önemli yatırımlar yaptığını ve birçok tesis kazandırdığını vurgulayan Yıldırım, kendi döneminin ardından kulübe yatırım yapılmadığını ileri sürdü. 20 yıllık tecrübesiyle takımı şampiyon yapacaklarına inandığını dile getiren Yıldırım, Fenerbahçe’nin bu gidişatını durdurmak için geldiğini belirtti.
FENERBAHÇE'YE YENİ YATIRIMLAR SÖZÜ
Yıldırım, Fenerbahçe’de yeniden başkan olmasının kendi hayatında bir değişiklik yaratmayacağını ifade ederek, “Dürüstçe söylüyorum, Fenerbahçe’nin bu gidişatını durdurmak için geliyorum. Biz durduramazsak kimse durduramaz.” dedi. Yıldırım, kulübün güçlü bir kadroya ve yönetime ihtiyaç duyduğunu vurgulayarak, geçmişteki başarıları örnek gösterdi. Taraftarların birleşmesi gerektiğini söyleyen Yıldırım, “Bunu yapacak adam benim. Hiçbiri yapamaz.” şeklinde konuştu.
TRANSFER PLANI VE HEDEFLER
Göreve seçilmeleri halinde 2 santrfor transferi yapacaklarını da belirten Yıldırım, Fenerbahçe’nin geçmişteki tesis ve yatırımlarını hatırlatarak, “Fenerbahçe’nin neyi vardı?” sorusunu gündeme getirdi. Yıldırım, kulübün geleceği için birlikte mücadele etme çağrısında bulundu.