Barcelona Sezonun Son Maçında Valencia’ya Yenildi

İspanya La Liga’da 2022-2023 sezonu sona erdi. Sezonun son haftasında, şampiyonluğunu daha önce ilan eden Barcelona, deplasmanda Valencia ile karşılaştı ve mücadeleyi 3-1 kaybetti. Barcelona’nın tek golü, 61. dakikada Lewandowski’den geldi. Ev sahibi Valencia’nın golleri ise 66. dakikada Guerra, 71. dakikada Rioja ve 90+7. dakikada Rodriguez’den geldi. Bu sonucun ardından Barcelona, sezonu 94 puanla kapatırken, Valencia 49 puanla 9. sırada yer aldı.

MAÇIN DETAYLARI VE GOLLER

Barcelona’nın tek golü Lewandowski’den gelirken, Valencia’nın golleri ardı ardına geldi. Özellikle maçın ikinci yarısında üst üste gelen goller, Valencia’nın galibiyetini perçinledi.

SEZON SONUCU VE PUAN DURUMU

Sezon sonunda Barcelona, 94 puanla La Liga şampiyonu olurken, Valencia ise 49 puanla 9. sırada yer aldı. Bu sonuçlar, her iki takımın sezon performansını net bir şekilde ortaya koyuyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Bursa’da Karı Kocayı Sokakta Katletti

Bursa Yıldırım'da bir kişi tartıştığı çifti silahla vurarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şüpheliyi yakalamak için polis çalışma başlattı.

Trump Hamaney İçin: Tanışmaktan Onur Duyarım

ABD Başkanı Donald Trump, Oval Ofis'te düzenlediği bir etkinlikten sonra İran Savaşı'nı değerlendirdi. İran'la anlaşma yapmaya yakın olduklarını tekrarladı.

Üniversite Öğrencisi Yurtta 6 Kattan Düşerek Öldü

Burdur'daki Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Safahat Kız Yurdu'nda 22 yaşındaki Z.K henüz bilinmeyen bir nedenle 6'ncı kattan düştü. Olayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Hakan Safi, Merih Demiral Transferini Açıkladı

Fenerbahçe'nin 6-7 Haziran'daki olağanüstü genel kurulunda başkan adayı Hakan Safi, Al Ahli'li milli futbolcu Merih Demiral ile anlaştığını duyurdu. İzmir'deki organizasyonda kongre üyeleriyle bir araya gelen Safi, ilk transferlerini açıkladı.

ABD’den Ortadoğu’ya Seyahat Uyarısı Yinelendi

ABD Dışişleri Bakanlığı, Ortadoğu'daki yüksek gerilimler nedeniyle bölgedeki ABD vatandaşlarına dikkatli olmaları çağrısında bulundu. Bakanlık, güvenlik ortamının karmaşık ve hızla değişebilir olduğunu belirtti.