TOPLANTININ AMACI
Bayburt’ta turizm potansiyelinin en yüksek şekilde kullanılabilmesi için gerçekleştirilmiş bir toplantı düzenlendi. Toplantıda, turizm sektörünün karşılaştığı sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri masaya yatırıldı. İl Özel İdaresi meclis salonunda yapılan organizasyona, Turizm İşletme Belgesi ile faaliyet gösteren oteller, konaklama tesisleri ve turizm acenteleri temsilcileri katılım gösterdi.
SEKTÖR TEMSİLCİLERİYLE GÖRÜŞME
İl Kültür ve Turizm Müdürü Niyazi Gül, turizm işletmeleri ve acente temsilcileri ile istişare toplantısında bir araya gelerek sektör temsilcilerinin sorunlarını ve taleplerini dikkatle dinledi. Toplantıda, Bayburt’un turizm potansiyelinin en üst seviyeye çıkarılması, mevcut engellerin ortadan kaldırılması ve sektörle ilgili yaşanan problemler üzerinde duruldu.
HEDEFİ GÜÇLENDİRME
Bu toplantının, turizm alanında yürütülecek çalışmalara önemli katkılar sağlaması bekleniyor. Bayburt’un turizm potansiyelinin artırılması için yapılan bu tür çalışmalar, bölgenin kalkınması açısından gereken bir konu olarak öne çıkıyor.