Beşiktaş, Avusturya Kampında Antrenman Yapıyor

BEŞİKTAŞ’IN KAMP HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Beşiktaş, Avusturya’da yeni sezon hazırlıklarına çift antrenmanla devam ediyor. Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer’in önderliğinde gerçekleştirilen sabah antrenmanı, kondisyon ve taktik çalışmasına odaklandı. İdman, ısınma koşularıyla başladı ve ardından oyuncular, iki ayrı sahada koşular ile büyük sahada topa sahip olma çalışması yaptı. Siyah-beyazlı ekip, üç ayrı gruba ayrılarak koşu ve kondisyon çalışması uygulayarak antrenmanı tamamladı.

AKŞAM ANTRENMANI DETAYLARI

Akşam antrenmanı ise yine ısınma koşuları ile başladı ve 5’e 2 top kapma çalışması gerçekleştirildi. Daha sonra, yarı sahada yapılan çift kale maçlarla sona erdi. Beşiktaş, Avusturya kamp çalışmalarına yarın TSİ 11.00’de basına açık olan ilk 25 dakikasını takip edecek ve 16.00’da salonda başka bir antrenman yapacak.

ÖNEMLİ

Çankırı’da KETEM Cumartesi Tarama Yapıyor

Çankırı'daki KETEM, çalışan kadınların erken kanser taramalarından yararlanabilmesi için cumartesi günleri randevu ile hizmet sunmaya başladı.

Konya’da Genç İşyeri Kazası Yaşandı

Konya'da 18 yaşındaki yabancı işçi iş kazasında hayatını kaybetti. Yem fabrikasında tırdan boşaltılan yemlerin altında kaldığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Daha Fazlası!