Beşiktaş Taraftarından Oyunculara Tepki

BEŞİKTAŞ’IN AVRUPA MACERASI SONA ERDİ

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi play-off rövanş mücadelesinde Lausanne ile karşılaştı. Dolmabahçe Stadyumu’nda gerçekleşen bu maçta Beşiktaş, 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı ve Avrupa kupalarına veda etti.

TARAFTARDAN KATILIM VE TEPKİLER

Maçın ikinci yarısında, siyah-beyazlı taraftarlar, oyuncularına tepki gösterdi. Rakibin daha fazla topa sahip olmasının ardından, Beşiktaşlı taraftarlar oyuncularını ıslıklarla protesto etti. Ayrıca, karşılaşmanın son bölümlerinde Lausanne’ın topa daha çok sahip olmasına alkışlarla tepki verdikleri gözlemlendi.

Maç sonrasında, tribünleri dolduran Beşiktaş taraftarları, futbolcular, teknik heyet ve kulüp başkanı Serdal Adalı’yı protesto etti. Maç bitiminde futbolculara büyük bir tepki gösteren taraftarlar, Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer’in istifası için de çağrıda bulundu. Karşılaşma sona erdikten sonra bir süre tribünleri terk etmeyen taraftarların, protestoların ardından Dolmabahçe’den ayrılması dikkat çekti.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Kılıçdaroğlu Salı Günü Grup Toplantısı Yapacak

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önümüzdeki salı günü TBMM'deki grup toplantısında konuşacak ve Parti Meclisi 11 Haziran Perşembe günü toplanacak. Parti Sözcüsü Müslim Sarı bu takvimi duyurdu.

Erdoğan: CHP’deki Koltuk Kavgası İç Mesele

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'deki mutlak butlan kararı sonrası başlayan tartışmaların partinin iç meselesi olduğunu söyledi. Beştepe'deki yenilenebilir enerji yatırımları töreninde konuşan Erdoğan, muhalefetin gündeminde koltuk kavgası olduğunu ifade etti.

Özkan Yalım Ek İfadesinde Şahit Olmadı

Eski Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, iki ay önce yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanmıştı. Şimdi etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanarak ek ifade verdi.

YSK’dan CHP’nin Mutlak Butlan Başvurusuna Gerekçe

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) mutlak butlan kararı sonrası yaptığı başvuruyu reddetme gerekçesini 12 sayfalık kararla açıkladı. YSK gerekçesinde, hukuk mahkemeleri tarafından verilen ilamların uygulama yetkisinin icra dairelerinde olduğunu belirtti.

Sıfır Atık Forumu 183 Ülkeyle Başlıyor

İstanbul, 5-7 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Sıfır Atık Forumu ile 183 ülkeden gelen binlerce üst düzey temsilciyi ağırlayacak. Etkinlik, Sıfır Atık Hareketi kurucusu Emine Erdoğan'ın himayesinde gerçekleşecek.