Bilecik’te Miras Yüzünden Cinayet İşlendi

OLAYIN GERÇEKLEŞTİĞİ ZAMAN VE MEKAN

Bilecik’te, halasının kocasını miras davası sebebiyle bıçaklayarak ölümüne neden olan bir kişi tutuklandı. Olay, cumartesi günü akşam saat 20.00’de Bilecik merkezindeki İsmetpaşa Mahallesi Şelale Park mevkiinde meydana geldi. İddialara göre, miras konusundaki anlaşmazlık yüzünden Veli Yetim ile Oğuzhan Gündüz (27) arasında bir tartışma başladı.

TARTIŞMA SONRASI YAŞANANLAR

Tartışmanın ardından evine dönen Veli Yetim’i Oğuzhan Gündüz, “Arabam arızalandı” diyerek tekrar çağırdı. Bunun üzerine tekrar dışarı inen Veli Yetim’in arkasından gelen Oğuzhan Gündüz, Yetim’i sırtından bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralanan Veli Yetim, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ŞAHIS KISA SÜREDE YAKALANDI

Olayın ardından hızlı bir şekilde harekete geçen Bilecik İl Jandarma ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kameralarını detaylı bir şekilde incelemeye başladı. Bu inceleme sonucunda, Oğuzhan Gündüz’ü cinayet bıçağıyla birlikte merkeze bağlı Kavaklı köyü çevresinde yakaladı. Şahıs, emniyetteki ilk sorgusunun ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. Oğuzhan Gündüz, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

ÖNEMLİ

Tır, Yağmurda Kayarak Araçla Çarpıştı

Afyonkarahisar'da yağış sonrası kayganlaşan yolda bir tır, önündeki araca çarparak kaza yaptı. Kazanın ardından yolda uzun araç kuyrukları meydana geldi.

15 Temmuz Töreni Düzenlendi. Ödüller Verildi

İstanbul'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle düzenlenen şiir yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Etkinlik, 15 Temmuz Hafıza Müzesi'nde gerçekleştirildi.

Daha Fazlası!