Bilecik’te Motosiklet Kazası, 1 Ölü

MOTOSİKLET KAZASI NETİCESİNDE BİR ÖLÜ, BİR AĞIR YARALI

Bilecik’te yaşanan bir motosiklet kazası sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralandı. Kaza, Bilecik-Bozüyük-Eskişehir karayolu üzerindeki Akasya Altı Şehir Mezarlığı karşısında gerçekleşti. Kent merkezinden TOKİ yönüne giden 41 AYM 128 plakalı motosikletin sürücüsü Mirza Kerem Topaktaş (20), virajı alamayarak refüje çarptı.

KAZA SONUCUNDA YAŞANANLAR

Motosikletin çarpma etkisiyle kontrolden çıkarak takla attığı görüldü. Kazanın ardından motosiklet sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirdi. Araçta yolcu olarak bulunan Yiğiter Ç. (20) ise ağır yaralanarak, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahaleyi aldıktan sonra Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Topaktaş’ın cenazesi savcılık incelemesinin ardından otopsi yapmak için Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna nakledildi.

TRAFİK AKIŞINDAKİ DÜZENLEME

Kaza nedeniyle bir süre kontrollü şekilde sağlanan trafik akışı, motosikletin çekici yardımıyla götürülmesinin ardından normale döndü.

ÖNEMLİ

Mersin’de Taksinin Motoru Fırladı

Mersin'in Yenişehir ilçesinde bir ticari taksi, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesiyle refüje ve ağaca çarparak kaza yaptı. Sürücü yaralanarak hastaneye sevk edildi.

Erciş’te Fuhuş Operasyonu Yapıldı

Erciş'te gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda üç kişi gözaltına alınırken, ikisi tutuklandı. Operasyon sonrası masaj ve SPA salonu 3 ay süreyle kapatıldı.

Daha Fazlası!