Bozyazı Kaymakamı Anneleri Ziyaret Etti

BOZYAZI KAYMAKAMI TUNCAY TOPSAKALOĞLU DUYGUSAL ZİYARETLERDE BULUNDU

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, Anneler Günü dolayısıyla şehit ve gazilerin annelerini ziyaret ediyor. Bu ziyarette, Şehit Piyade Er Turan Kılıç’ın annesi Emine Kılıç ve gazi Kemal Dertli’nin annesi Zekiye Dertli ile bir araya geldi.

ANNELERİN GÜNÜNÜ KUTLADI VE ÇİÇEK HEDİYE ETTİ

Ziyaretlerinde annelerin gününü kutlayan Topsakaloğlu, onlara çiçek hediye ediyor. Kaymakam Topsakaloğlu, şehit ve gazi annelerinin Türk milletinin onuru olduğunu vurgulayarak, “Annelerimiz başımızın tacıdır. Onların kıymetini bilmek, her daim yanında olmak bizim görevimizdir,” şeklinde ifade ediyor.

ÖNEMLİ

İsrail Ordusu Gazze’ye Saldırıyor

Gazze Şeridi'nde İsrail ordusunun gerçekleştirdiği hava saldırılarında, kadın ve çocuklar da dahil olmak üzere 40 Filistinli hayatını kaybetti. Çok sayıda ev ve barınak tahrip oldu.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Başlıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde normal sezon son haftası yarın Türk Telekom ile Beşiktaş Fibabanka karşılaşmasıyla başlayacak. İlk 6 sırayı alan takımlar play-off’a yükselecek.

Daha Fazlası!