Burak Yılmaz: Puanla Ayrılmamız Çok Değerliydi

Gaziantep Fk Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Corendon Alanyaspor ile oynanan karşılaşmanın ardından önemli değerlendirmelerde bulundu. Deplasmanda oynanan Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Gaziantep Fk, Alanyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Yılmaz, basın toplantısında bu sonucun değerli olduğunu belirterek, “Bizim buradan bir puanla ayrılmamız çok değerliydi. O yüzden oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok stratejik bir maç oynadık” dedi.

OLUŞUMUN DEVAMIDIR

Burak Yılmaz, Fenerbahçe maçı sonrası Alanyaspor ile oynanan maçın önemine vurgu yaparak, “Öncelikle Fenerbahçe maçından sonra bugünkü maçımız bizim için çok önemli ve çok değerliydi. Oyunumuzun kırılması, öz güvenimizin gitmesi açısından; gitti mi, gitmedi mi, oyunumuz aynı yerden devam ediyor mu, etmiyor mu, bunu görmek açısından çok önemliydi” diye konuştu. Ayrıca, takımının güçlü bir oyun sergilediğini ifade eden Yılmaz, istatistiklerden bahsederek, Alanyaspor ceza sahasında 31 pozisyona girdiklerini ve rakibin zorluğuna dikkat çekti.

ZOR BİR DEPLASMAN MAÇIDIR

Yılmaz, Alanya deplasmanının zorluklarına değinerek, “Rakibin çok hızlı ve atletik oyuncuları var. Alanya deplasmanı çok zor bir deplasman. Beşiktaş’ın, Göztepe’nin mağlup olduğu; hatta Fenerbahçe’nin kendi evinde kazanamadığı bir maçtı” değerlendirmesinde bulundu. Son olarak, “O yüzden oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok stratejik bir maç oynadık. Oyuncularımı tekrardan tebrik ediyorum, Alanyaspor’a başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Sıfır Otomobillerde En Uygun Fiyatlar

Yıl sonu kampanyaları kapsamında sıfır otomobil fiyatları düşüyor. Bayiler, 2026 modeller için yer açmaya çalışıyor.

En Ucuz Sıfır Otomobillerin Fiyatları Açıklandı

Yıl sonu kampanyalarıyla sıfır otomobil fiyatlarında indirimler uygulanmaya başlandı. Bayiler, 2026 model araçlara yer açmak için mevcut fiyatları düşürüyor.

Fatih Ürek’in Sağlık Durumu Hakkında Son Bilgiler

Fatih Ürek'in kalp krizi sonrası hastanede devam eden tedavisi hakkında yakın arkadaşı Mehmet Ali Erbil bilgi verdi.

Siber Suç Operasyonunda 403 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Siber Suçlarla Mücadele" operasyonlarında son bir haftada 403 şüphelinin gözaltına alındığını ve 179'unun tutuklandığını duyurdu.

Siber Suç Operasyonu 25 İlde Gerçekleşti

İçişleri Bakanı, son bir haftada siber suçlarla mücadele çalışmalarında 403 şüphelinin gözaltına alındığını ve bunlardan 179'unun tutuklandığını bildirdi.