Büyükçekmece’de Sopalı Saldırganın Dehşeti

Olayın Meydana Gelişi

İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde, “gürültü yapıyorsunuz” diyerek komşularına öfke gösteren bir adam, birçok aileye ve çocuğa defalarca saldırarak dehşet yaşattı. Son olayda, bıçak ve sopayla vatandaşlara saldıran bu şahıs, etrafında küfür ve tehditler savurdu. Olay, önceki gün akşam saatlerinde Pınartepe Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, 2 bloktan oluşan bir sitede yaşayan bir birey, sık sık komşularıyla “gürültü” sebebiyle tartışıp kavgalar yaşadı. Olay günü, aynı adam, komşularına tekrar benzer bir şekilde tehditler ve hakaretler savurdu.

Güvenlik Endişeleri ve Yaralanmalar

Kendisini uyaran bir kişinin arabasının camını sopayla kırarak yaralanmasına neden olan şahıs hakkında, komşuları şikayetçi oldu. Olayın benzerlerinin defalarca yaşandığını belirten vatandaşlar, çocuklarını güvenli bir şekilde dışarıya çıkaramadıklarını ifade etti. Olay sırasında arabalarının camları kırılan apartman sakinlerinden Gamze Dereli, yaşananları anlatarak, “Bizim bina sakinleri bu çardakta oturuyordu. Adam daha önce de devamlı tahrik ediyordu. Polis geldi ve uyardı, ama adam polis gittikten sonra tekrar geri döndü. Eşim ve kızım dışarı çıkarken, eşim adama neden böyle davranıyorsunuz diye sordu ve tartışma çıktı. Eşim üzerine yürüyünce kızım korktu ve sinir krizi geçirdi. Adam birden evine dönerek bıçak ve sopayla geri geldi. Eşim arabaya binip polisi aradı, bu sırada adam aracın camlarını kırdı. Camlar eşimle kızıma isabet etti. Eşim yaralandı ve biz şikayetçiyiz” dedi.

Diğer Komşuların Yaşadığı Korku

Başka bir komşusu Şerife Yıldırım ise, aynı şahsın daha önce çocuğuna saldırdığını belirtti. “Çocuklarımızı bahçeye çıkarmakta korkuyoruz” diyen Yıldırım, “Benim çocuğum onların bahçesine diş fırçası attığı için üzerimize yürüdü. Oğluma “niye atıyorsunuz” diye bağırdı. Komşularım o zaman bize destek oldular. Şikayetçi olduk ama olayı büyümesin diye dilekçe vermedik. Daha sonra yine aynı şekilde başka bir komşumuza da küfür etti. Özür diledi fakat tekrar aynı olaylar yaşanıyor. İnan ki benim çocuğum korkarak bağırdı. Can güvenliğimiz yok” şeklinde konuştu.

ÖNEMLİ

İsrail Ordusu Gazze’ye Saldırıyor

Gazze Şeridi'nde İsrail ordusunun gerçekleştirdiği hava saldırılarında, kadın ve çocuklar da dahil olmak üzere 40 Filistinli hayatını kaybetti. Çok sayıda ev ve barınak tahrip oldu.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Başlıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde normal sezon son haftası yarın Türk Telekom ile Beşiktaş Fibabanka karşılaşmasıyla başlayacak. İlk 6 sırayı alan takımlar play-off’a yükselecek.

Daha Fazlası!