Çağdaş Atan’dan Hakem Sorusuna Yanıt!

MAÇIN SONUCU VE ANALİZ

Türkiye Kupası C Grubu’nda Galatasaray ve Başakşehir takımları karşı karşıya geldi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen bu önemli mücadele, 2-2’lik eşitlikle tamamlandı. Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarda çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

PAZAR GÜNÜNE DİKKAT

Atan, “Pazar günü Galatasaray’dan üst üste puan alırsak harika hafta geçmiş olur” diyerek, gelecek maç için umut verici bir açıklama yaptı. Maçın başlangıcında planladıkları senaryoların gerçekleştiğinden bahseden Atan, “Galatasaray’dan bu kadar rotasyon beklemiyorduk. Böyle görünce de ilk yarı üstünlük kurmak istedik. Nitekim 1-0 öne geçtik” dedi. Takımının birçok fırsat yakaladığını ancak bir net penaltı pozisyonunun yanı sıra kaleci Günay’ın kurtarışlarının karşılaşmanın seyrini etkilediğine dikkat çekti.

GOLLER VE MAÇIN SEYRİ

Atan, “Galatasaray, ilk yarıyı itibarıyla ligin en formda takımı” diyerek rakibinin gücünü vurguladı. Maçın ikinci yarısında takımı için zor anlar yaşadıklarını belirten Atan, “İyi giderken kötü bir gol yedik” açıklamasında bulundu. İlk golde hatalar yaptıklarını belirtip, “Ön direği kapatıp geçişe izin vermemeliydik” dedi. Ayrıca, “Pazar günü Duarte, Serdar sakat, Ba, Crespo ve Berat cezalı. Şapkadan tavşan çıkaracağız” sözleriyle sıkıntılı bir durumla karşı karşıya olduklarını ifade etti.

HAKEM YÖNETİMİ ÜZERİNE DEĞERLENDİRME

Çağdaş Atan, hakem yönetimiyle ilgili gelen sorulara ise şu şekilde yanıt verdi: “Ben geçen hafta maçın hakemiyle ilgili bir yorum yaptım. Her hafta maçın hakemiyle ilgili konuşacak bir teknik adam değilim. Bugün çok şaşkınım, gerçekten çok şaşkınım, sadece onu söylemek istiyorum.” Sözlerinin devamında, hakemlerle ilgili daha fazla bir şey söylemeyeceğini vurguladı.

ÖNEMLİ

Fergani Uzay’ın İlk Uydusu Fırlatıldı

Baykar'ın Fergani Uzay'ı, Selçuk Bayraktar yönetiminde FGN-100-d1 uydusunu Space X Falcon 9 ile fırlattı. Bakan Kacır, uzay ekosisteminin güçleneceğini vurguladı.

Esnek Çalışma Modelinin Detayları Açıklandı

Hükümet, esnek çalışma modelini uygulamaya geçirmeye hazırlanıyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, haftalık çalışma süresinin 45 saatten 40 saate indirileceğini açıkladı.

Daha Fazlası!