CHP söz verdiği vaatlerin maliyetini açıkladı

CHP Genel Merkezi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 19 Nisan'da açıkladığı "CHP Seçim Bildirgesi"ne yönelik yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, "Kemal Kılıçdaroğlu'nun 1 yıl içinde yapmayı taahhüt ettiği vaatlerinin kesin maliyeti belirlendi. Yapılan hesaplamalara göre CHP'nin 1 yıl içinde gerçekleştirmeyi taahhüt ettiği vaatlerin net maliyeti 57.2 milyar liradır. Bunun GSYH'ya oranı ise yüzde 2.94'tür" denildi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Barış Alper Yılmaz Şampiyonlukları ve Geçmişi Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Galatasaray'ın oyuncusu Barış Alper Yılmaz, sezon başındaki transfer sürecine dair düşüncelerini paylaştı.

Galatasaray Xavi Simons İçin Harekete Geçti

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi hedefi doğrultusunda Tottenham oyuncusu Xavi Simons ile görüşmelere başladı. Yönetim, transfer için önemli bir bütçe ayırmayı planlıyor.

Borsa İstanbul’da Yükseliş Eğilimi Sürüyor

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne 14.611,95 puanla 0,09'luk artışla giriş yaptı.

FIFA’dan Türk Kulüplerine 3 Dönem Transfer Yasağı

FIFA, Gençlerbirliği, Gaziantep FK ve Ankaragücü'ne 3 dönem geçerli olmak üzere transfer yasağı cezası uyguladı.

Asensio’nun Geleceği Başkanlık Seçimine Bağlı

Fenerbahçe'nin yıldızı Marco Asensio'nun geleceği, yapılacak seçimlerin ardından yeni yönetim ve teknik direktörle birlikte netlik kazanacak.