Chp Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Kurultayın Güçlenme Olacağını Belirtti

KURULTAY TEMASI VE AÇILIŞI

CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, partilerinin 21’inci Olağanüstü Kurultayı hakkında açıklamalarda bulundu. Suiçmez, “Bugünkü kurultayımız birlik, beraberlik ve dayanışmamızı gösterme kurultayıdır. Partimiz, bu kurultaydan daha da güçlenerek çıkacaktır” ifadesini kullandı. Kurultay “İrade Milletindir” temasıyla saat 10.00’da Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde başladı.

Kurultaya dair ANKA’ya değerlendirmelerde bulunan Suiçmez, “Bu duygularla en iyi şekilde bir kurultayın geçeceğini düşünüyoruz” şeklinde görüş bildirdi. Suiçmez, partinin bu süreçten daha da güçlenerek çıkacağına inandığını belirtti.

ÖNEMLİ

Elazığ’da Kaza, 1 Yaralı

Cahit Dalokay Caddesi'nde bir otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu bir kişi yaralandı. Ekipler, yaralıyı hastaneye götürürken otomobildeki yangını söndürdü.

İsrail Ordusu, Hataların Sorumlu Olduğunu Belirtti

İsrail ordusu, Gazze'de geçen ay 15 acil durum çalışanının ölümüyle ilgili, olayın "profesyonel hatalar" nedeniyle gerçekleştiğini bildirdi.

Daha Fazlası!