Çorlu’da Eğitmen, Otizmli Çocuğa Darbede Bulundu

Olayın Gelişimi

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, 9 yaşındaki otizmli bir çocuğa tokat attığı iddiası üzerine bir eğitmen ifadeye çağrıldı. Eğitmen E.G, Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığına giderek ifade verdikten sonra hakimliğe sevk edildi.

Şüphelinin Durumu

Eğitmen, ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Çorlu’da yaşayan vatandaş Özkan Çavuş, 10 Mayıs’ta, 9 yaşındaki otizmli oğlunun spor yaptığı akademide bir eğitmen tarafından darbedildiğini belirterek şikayetçi olmuştu.

ÖNEMLİ

Yangın Kontrol Altına Alındı

Alaşehir'deki çöp depolama alanında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 2 saat süren çalışmasıyla söndürüldü. Yangında etkilenen itfaiye erinin durumu ise stabil.

HATAY’da Ağaçlık Alanda Yangın Söndürüldü

Samandağ'da ağaçlık alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Yangının nedeni araştırılmak üzere çalışmalara başlandı.

Daha Fazlası!