Dilan Çiçek Deniz, Rafael Cemo Çetin ile Aşk Yaşıyor
Bir süredir yapımcı ve yönetmen Sinan Çetin’in oyuncu ve yönetmen oğlu Rafael Cemo Çetin ile ilişki yaşayan oyuncu Dilan Çiçek Deniz, önceki gün bir markanın toplantısına katılarak gazetecilerle buluştu. Deniz, ilişkisi hakkında açıklamalarda bulunarak, evlilik sorularına yanıt verdi.
Tuz Gölü’nde Çekilen Reklam Çekimleri
Tuz Gölü’nde yapılan reklam çekimleri hakkında konuşan Dilan Çiçek Deniz, Tuz Gölü’ne ilk kez gittiğini ve çok sevdiğini belirterek, “Daha önce hiç gitmemiştim ama güzel fırsat oldu. Bir oyuncu için eşsiz bir set ortamı vardı, keyifli bir çekim oldu” dedi. Deniz, tatil yaparak ruhunu dinlendirdiğini ve yazın güzel geçtiğini ifade etti.
Yapımcılığını Üstlendiği Kısa Film Deneyimi
Deniz, bir süre önce yapımcılığını üstlendiği kısa film deneyimi hakkında konuşarak, “Yavaş yavaş geliyorum. Yapımcılığı da, işin mutfağında olmayı da çok seviyorum. Bir kısa filmle başladım, birçok festivale kabul edildi, şimdi ikinci kısa film de yolda. Yapımcılığın da oyunculuğun da riski ve sorumluluğu ayrı” şeklinde açıklamalarda bulundu.