Dries Mertens’e Galatasaray’da Plaket Takdim Edildi

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Trabzonspor ile karşı karşıya gelirken, eski futbolcusu Dries Mertens de bu önemli maçı takip etti. Mertens, bu süreçte eşi Katrin Kerkhofs ve oğlu Ciro ile birlikte RAMS Park’ta hazır bulundu.

PLAKET TAKDİMİ GERÇEKLEŞTİ

Karşılaşma öncesinde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Dries Mertens’e kulübe verdiği katkılardan dolayı bir plaket takdim etti. Özbek ayrıca, Mertens ailesine isminin yazılı olduğu bir Galatasaray forması hediye etti. Bunun ardından Mertens, oğlu Ciro ile birlikte kale arkasına giderek taraftarlara selam durup 3’lü poz verdi. Belçikalı oyuncu, Galatasaray formasıyla 136 maça çıkmış ve 25 gol atmıştı. Mertens, geçtiğimiz sezonun sonunda kulüpten ayrılarak futbol kariyerini sonlandırmıştı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Bursa’da Park Yeri Kavgası Şiddetli Sona Erdi

Bursa'da komşular arasında park yeri anlaşmazlığı sonucu çıkan kavgada bir kişi tabanca ile vurularak ağır yaralandı.

Bursa’da Park Yeri Kavgası Kanlı Bitti

Bursa'da bir park yeri meselesi üzerine komşular arasında yaşanan tartışma, tabancayla vurulma ile sonuçlandı. Olayda bir kişi ağır yaralandı.

Burdur’da Kazı Sırasında İnsan Kemiği Bulundu

Belediye ekiplerinin kazı çalışmasında bulunan insan kemerleri, bölgenin eski mezarlık alanı olduğu anlaşılınca tekrar toprağa gömüldü.

Ağrı’da Minibüs Kazasında Sürücü Hayatını Kaybetti

Ağrı'da meydana gelen trafik kazasında minibüsle çarpışan otomobilin sürücüsü yaşamını yitirirken, iki kişi ağır yaralandı.

Kahramanmaraş’ta Otomobilin Çarptığı Çocuk Hayatını Kaybetti

8 yaşındaki Güney Kayabaşı, yolun karşısına geçerken bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Kazanın ardından öfkeli kalabalık sürücüye saldırınca polis müdahale etti.