Eceabat’ta 22 Düzensiz Göçmen Yakalandı

ÇANAKKALE’DE DÜZENSİZ GÖÇMEN OPERASYONU

Çanakkale’nin Eceabat ilçesinde gerçekleştirilen bir operasyon neticesinde jandarma ekipleri 22 düzensiz göçmen yakaladı. Eceabat’a bağlı Küçükanafarta köyü kırsalında yapılan incelemelerde, Afganistan uyruklu 10’u çocuk toplam 22 düzensiz göçmen belirlendi. Jandarma tarafından düzenlenen operasyonla yakalanan bu kişiler, İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

DÜZENSİZ GÖÇMENLER HAKKINDA AÇIKLAMA

Eceabat Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, “İlçemiz Küçükanafarta köyü kırsalında; Afganistan uyruklu 7 erkek yetişkin, 5 kadın yetişkin, 5 kız çocuk, 1 erkek çocuk olmak üzere; toplam 22 düzensiz göçmen tespit edilmiş ve jandarma ekiplerimizce yakalanmıştır. Düzensiz göçmenlerle ilgili denetim ve takiplerimiz devam etmektedir” denildi.

ÖNEMLİ

Adıyaman’da Motosiklet Otomobille Çarpıştı

Adıyaman'da motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü yaralandı. Kazaya ilişkin soruşturma açıldı.

Kadın Sokakta Başından Vurulmuş Bulundu

Ümraniye'de bir kadın sokakta başından vurulmuş olarak ölü bulundu. Olayın ardından katil zanlısının polise teslim olduğu bildirildi.

Daha Fazlası!