Edirne’de Yasa Dışı Yurt Dışı Çıkış Hazırlığı Tespit Edildi

Terörle mücadelenin devam ettiği Edirne’de, Jandarma ekipleri yasa dışı yoldan yurt dışına çıkmaya hazırlanan üç kişiyi tespit etti.

YAPAY ZEKA TESPİT ETTİ

Edirne İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Uzunköprü İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Saçlımüsellim köyü çevresinde gerçekleştirdikleri çalışmada şüphelileri hızlı bir şekilde yakaladı ve kimlik kontrolü gerçekleştirdi. Jandarma tarafından kullanılan “JADU” isimli yapay zeka destekli yüz tanıma sistemi ile yapılan sorgulamada, yakalanan kişilerin ‘Silahlı terör örgütüne üye olma’ suçundan işlem gören ve yurt dışına çıkış yasağı bulunan kişiler olduğu anlaşıldı.

FETÖ ÜYESİ OLDUKLARI TESPİT EDİLDİ

Ele geçirilen şüphelilerin kimlikleri arasında, Sivas İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından aranan ihraç komiser A.A. (52), Niğde 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dosyası bulunan ihraç öğretmen H.G. (40) ve Erzincan 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dosyası süren M.E.M. (44) yer aldı.

ADLİ MAKAMLARA TESLİM EDİLDİLER

Gözaltındaki üç şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Trendyol Süper Lig’de 15. Hafta Heyecanı Yaşanıyor

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Beşiktaş ve Gaziantep FK ile Alanyaspor ve Antalyaspor maçları öncesi, üst sıralarda heyecan yaratan 7 mücadele tamamlandı.

Serdar Dursun Bahis Skandalına İlişkin Açıklamalarda Bulundu

Kocaelispor'un forvet oyuncusu Serdar Dursun, Kasımpaşa ile oynanan maçın ardından konuşarak düşüncelerini paylaştı.

Van’ın Tuşba İlçesinde 4,6 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Tuşba'da 4,6 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Bölgedeki sarsıntı, halk arasında endişeye yol açtı.

Trabzonspor Göztepe’yi Deplasmanda 2-1 Mağlup Etti

Trabzonspor, Süper Lig 15. hafta karşılaşmasında Göztepe'yi 2-1 yenerek üç puanı hanesine yazdırdı. Galibiyet gollerini Ernest Muçi kaydetti. Göztepe'nin golü ise Dennis'ten geldi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Duran Aynı İddialara Yanıt Verdi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik bazı iddiaların asılsız olduğunu ve Erdoğan'ın bu konularla ilgisinin bulunmadığını açıkladı.