Ege Denizi’nde 3.9 Büyüklüğünde Deprem

DEPREM HAKKINDA AÇIKLAMA

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan duyuruda, Ege Denizi’nde bu sabah saatlerinde bir deprem gerçekleştiği belirtildi. Depremin saat 08.31’de meydana geldiği ve büyüklüğünün 3.9 olduğu ifade edildi. Ayrıca, dün İzmir Çeşme açıklarında Ege Denizi’nde 4.3 büyüklüğünde bir depremin yaşandığı bilgisi de yer aldı.

DEPREMİN DERİNLİĞİ

AFAD verilerine göre, meydana gelen sarsıntının yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleştiği kaydedildi.

ÖNEMLİ

Bolat’tan TÜSİAD’a Sert Eleştiri

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Türkiye Yüzyılı Ticaretin Yüzyılı Konferansı"nda ülkenin 22 yıllık başarısını vurguladı ve eski Türkiye nostaljisine karşı duracaklarını belirtti.

Diyarbakır Çalıştayında Kürt Sorununa İnsani Yaklaşım

HÜDA PAR'ın Diyarbakır'da düzenlediği "Kürt Meselesine İnsani Çözüm Çalıştayı" yoğun ilgi gördü; Genel Başkan Yapıcıoğlu, adil çözümün bölge ve İslam coğrafyasını rahatlatacağını ifade etti.

Daha Fazlası!