ELAZIĞ TİCARET BORSASI BAŞKANI DİYARBAKIR VALİSİNİ ZİYARET ETTİ
Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve ekibi, Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Başkan Yardımcısı Mustafa Demir ve Meclis Üyesi Erdoğan Sadak, Diyarbakır Valiliği’nde Vali Zorluoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Dumandağ, “Elazığ ile Diyarbakır arasında kurulabilecek iş birliği alanları, özellikle tarım, hayvancılık ve bölgesel kalkınma başlıklarında görüşme gerçekleştirdik” şeklinde açıklamalarda bulundu.
İKİ ŞEHİR ARASINDAKİ EKONOMİK İŞ BİRLİĞİ PROJELERİ ELE ALINDI
Başkan Dumandağ ve beraberindekiler, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’yı da makamında ziyaret ederek iki şehir arasında ekonomik iş birliğini artıracak çeşitli projeler ve bölgesel kalkınma stratejileri üzerine faydalı istişarelerde bulundu. Bu görüşmeler, her iki şehir arasında ekonomik ve ticari bağların daha da güçlenmesini hedefliyor.
TARIM VE HAYVANCILIK POTANSİYELLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Daha sonra, Başkan Dumandağ ve ekibi Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil ile Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. Düzenlenen ziyarette, Elazığ ve Diyarbakır’ın tarım ve hayvancılık alanındaki potansiyelleri, sektörel iş birliği olanakları ve bölgesel kalkınmaya yönelik projeler de detaylı bir şekilde ele alındı. Bu görüşmeler, iki komşu ilin iş birliği ve kalkınması açısından büyük önem taşıyor.