Enes Özdemir Avrupa Şampiyonu Oldu

EUROPA ŞAMPİYONASI BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Milli sporcu Enes Özdemir, Ermenistan’da gerçekleştirilen Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası’nda kata kategorisinde altın madalya kazanıyor. Türkiye Karate Federasyonundan gelen verilere göre, Erivan’da 48 ülkeden toplam 463 sporcunun madalya mücadelesi verdiği bu organizasyonda Enes Özdemir, erkekler katada Avrupa şampiyonluğunu elde ediyor.

MİLLİ SPORCU BRONZ MADALYA KAZANDI

Şampiyona sırasında milli sporcumuz Dilara Bozan da kadınlar kata kategorisinde bronz madalya alıyor. Bu başarılar, Türk karate sporunda önemli bir yer tutuyor ve genç yeteneklerin uluslararası alanda kendilerini gösterme fırsatlarını ortaya çıkarıyor.

ÖNEMLİ

Çeşme’de Uyuşturucu Operasyonu Gerçekleştirildi

İzmir'in Çeşme, Karaburun ve Seferihisar'da gerçekleştirilen operasyonlarda 18 kenevir kökü ve 8 kilo 953 gram esrar ile sentetik uyuşturucu bulundu; 5 kişi gözaltına alındı.

20 Eyalet, Trump’a Dava Açtı

ABD'nin 20 eyaleti, Donald Trump'ın göçmen politikalarına karşı federal mahkemeye başvuruda bulundu. Başsavcılara göre, federal fon kesme tehdidi yasadışı ve korkutma amaçlı kullanılıyor.

Daha Fazlası!