Erkan Yalçın, World Aquatics’a Seçildi

TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU BAŞKANI YENİ GÖREVİNE SEÇİLDİ

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı ve Avrupa Yüzme Federasyonu (LEN) Başkan Vekili Erkan Yalçın, Singapur’da gerçekleştirilen Dünya Su Sporları (World Aquatics) Genel Kongresinde yapılan seçimlerde World Aquatics Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. Bu önemli görevi üstlenecek olan Yalçın, hem Türkiye’yi hem de Avrupa’yı uluslararası platformda temsil edecek.

TARİHİ BİR ADIM OLARAK DEĞERLENDİRDİ

Seçim sonrasında bir açıklama yapan Başkan Yalçın, bu görevi Türk yüzme sporu için tarihi bir adım olarak değerlendirdi. “Ülkemizi ve Avrupa’yı World Aquatics Yönetim Kurulu’nda temsil edecek olmaktan büyük onur duyuyorum,” diyen Yalçın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın spor vizyonu doğrultusunda Türk yüzme sporunun son yıllarda önemli bir ivme kazandığını belirtti. Bu başarının uluslararası alanda da karşılık bulduğunu ifade eden Yalçın, “Dünya su sporlarının gelişimi, sporcularımızın uluslararası başarılarının artırılması ve sporun temel değerlerinin korunması için tüm gücümle çalışmaya devam edeceğim. Bu başarı sadece benim değil, Türk yüzme ailesinin ortak başarısıdır,” şeklinde konuştu.

ÖNEMLİ

Katy Perry, İzinsiz Klip Çekiminden Cezalandırıldı

Katy Perry, İspanya'nın UNESCO Dünya Mirası olan Ses Salines Doğal Parkı'nda izinsiz müzik klibi çekmekten yaklaşık 215 bin TL para cezası aldı.

BESİCİLER KÖYE DÖNÜYOR. SU KAYNAĞI YETERSİZ

Yüksek rakımlı yaylalarda yazı geçiren Muş'taki besiciler, kış hazırlığı için çadırlarını toplarken, su sıkıntısı ve zorluklar nedeniyle devletten yardım bekliyor.

Daha Fazlası!