Fenerbahçe Danso İçin Transfer Teklifini Yükseltti

FENERBAHÇE TRANSFER FÜNYESİ

Fenerbahçe’nin başkanı Ali Koç, önceki gün gerçekleştirdiği açıklama ile camiaya transfer müjdesi vermişti. Öncelikli hedefleri arasında iki stoper ve bir sol bek transferi yapmak istediklerini belirten Koç’un sözlerinin ardından Sarı-lacivertli ekibin hedefinde olan Kevin Danso ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

20 MİLYON EURO’LUK TEKLİF GÖNDERİLDİ

Takvim’in haberine göre, Fenerbahçe, Lens’te forma giyen Kevin Danso için transfer girişimlerine başlamış durumda. Haberde yer alan bilgilere göre, Sarı-lacivertli kulüp, Avusturyalı stoper için bonuslarla birlikte Fransız kulübüne 20 milyon Euro’luk bir teklif sundu.

LENS DAHA YÜKSEK BİR TUTAR TALEP EDİYOR

Fransız ekibinin, Fenerbahçe’nin teklifini yeterli bulmadığı ifade ediliyor. Lens’in 26 yaşındaki stoper oyuncusu için Fenerbahçe’den 25 milyon Euro talep ettiği ve bu görüşmelerin halen devam ettiği bildirildi.

ALİ KOÇ’TAN AÇIKLAMALAR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gerçekleştirdiği açıklamada devre arası transfer döneminde öncelikle stoper takviyesi yapmayı hedeflediklerini ve bu süreçte 3 yabancı oyuncu transfer haklarının olduğunu ifade etti. Koç, ayrıca yapılacak bazı transferlerin maliyetli olabileceğini de dile getirerek, “Yapacağımız transferlerin bir kısmı maliyetli gelebilir size. Normal şartlarda devre arası bu kadar büyük yatırım yapmayabiliriz ama bize bu cesareti veren burada gördüğünüz yönetim kuruludur. Onların taahhüdü, gelirlerimizde ciddi bir sapma olursa biz yönetim olarak bunu karşılayacağız.” şeklinde konuştu. Danso, bu sezon Lens formasıyla 13 maça çıktı ve henüz skora etki edemedi. Güçlü fiziği ile dikkat çeken Danso’nun piyasa değeri ise 25 milyon Euro olarak belirleniyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Buca Belediyesi Operasyonunda 54 Şüpheli Adliyede

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Buca Belediyesi'ndeki yolsuzluk soruşturmasında gözaltına alınan 54 kişinin emniyet işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasında Buca Belediye Başkanı Görkem Duman ve eski başkan Erhan Kılıç da bulunuyor.

5 Haziran 2026 Spor Gündemi

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 19 Temmuz'da New York'tan İstanbul'a geleceklerini açıkladı. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden 400 TOGG'la uğurlanmalarını hatırlattı.

Hafta Sonu Sıcaklıklar Yükselecek, Sağanak Bekleniyor

Bugün Marmara'nın büyük bölümü, Ege, Batı Akdeniz iç kesimleri ve İç Anadolu başta olmak üzere birçok bölgede sağanak bekleniyor. Lodosla birlikte yurt genelinde sıcaklık yüksek seyrediyor.

Kayınpeder Damadını Öldürdü

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde kayınpederi Y.E. ile arasında çıkan tartışma sonrası bıçaklanan 30 yaşındaki İ.O., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay, henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışmanın büyümesi üzerine meydana geldi.

Kaza Sonrası Kavgada Baran Fakhani Öldü

Sultangazi'de 34 GG 502 plakalı otomobilde bulunan Hakim Fakhani ve iki oğlunun karıştığı trafik kazasının ardından başlayan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Fakhani ailesine bıçak ve sopalarla saldırıldı.