FENERBAHÇE, LUGANO KARŞISINDA KADROSUNDA DEĞİŞİKLİK YAPTI
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanşında Fenerbahçe, Lugano ekibini ağırladı. Teknik direktör Jose Mourinho, ilk maça göre yalnızca bir değişiklik yaparak Ülker Stadı’nda sahaya çıktı. Mourinho, Ryan Kent’in yerine Ferdi Kadıoğlu’na şans verirken, diğer oyuncuları ise değiştirmedi.
MOURINHO’NUN TERCİHLERİ
Fenerbahçe’nin başarılı teknik adamı Mourinho, Lugano maçında kalede Livakovic’i görevlendirirken, savunma dörtlüsünü Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku ve Jayden Oosterwolde’den oluşturdu. Orta alanda Rade Krunic ve Fred Rodrigues’i tercih eden Mourinho, kanatlarda ise Dusan Tadic ve Ferdi Kadıoğlu’na şans verdi. Forvet arkasında ise Sebastian Szymanski’ye görev verirken, gol vuruşlarını Edin Dzeko’ya emanet etti.
MOURINHO’NUN YORUMU
Mourinho, maç öncesinde yaptığı açıklamada, “Takımımızın Lugano karşısında sergileyeceği performanstan memnunum. Oyuncularım hazır ve motive. Kazanmak için sahaya çıkacağız.” ifadelerini kullandı.