Evinin havuzundaki elektrik arızasına bakarken akıma kapılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek yoğun bakımda tedavi görüyor. Zeyrek’in tedavi gördüğü hastanenin başhekimi, onun kanındaki oksijen seviyesinin düzeldiğini belirtmişti. Ancak bugün yeni bir gelişme yaşandı.
CİDDİ ORGAN HASARI
Hastane başhekimi İsmet Topçu, Zeyrek’in durumunun kötüleştiğini ve ciddi organ hasarı olduğunu açıkladı. Topçu, “Süreç zorlu bir süreç, hasar da büyük” diyerek durumun ciddiyetine dikkat çekti.
TEDAVİ SÜREÇİ
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İsmet Topçu, “An itibariyle tüm gayreti gösteriyoruz. En doğru yöntem belirlendi, tedavi devam ediyor. İyi ya da kötü diyemeyiz, dinamik bir süreç” şeklinde bilgi verdi.