Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, FIBA Şampiyonlar Ligi E Grubu 4. hafta maçında deplasmanda Würzburg Baskets’i 99-74’lük skorla mağlup etti. Karşılaşma tectake Arena’da gerçekleşirken, maçın hakemliğini Antonio Conde (İspanya), Martin Horozov (Bulgaristan) ve Georgios Poursanidis (Yunanistan) üstlendi.
GALATASARAY’IN PERFORMANSI
Würzburg Baskets takımında Marcus Carr 17, David Muenkat 19 ve Davion Mintz 15 sayıyla öne çıkarken, Galatasaray’da ise James Palmer 18, Cummings 19, Christian Bishop 15 ve Buğrahan Tuncer 14 sayı üretti. Maçın başantrenörlük görevini Galatasaray’da Yakup Sekizkök, Würzburg’da ise Saso Filipovski yürüttü.
İLK PERİYOT GALATASARAY’IN ÜSTÜNLÜĞÜYLE GEÇTİ
Maçın ilk periyodu Galatasaray’ın 23-15’lik üstünlüğüyle sona erdi. Devre arasına 49-40 önde giren Galatasaray, üçüncü periyotta da etkileyici bir performans sergileyerek skoru 76-53’e taşıdı. Mücadeledeki sonunda Galatasaray, rakibi karşısında 99-74’lük sonuçla galibiyet elde etti.
then "Add to Home Screen"