Genç Kadına Cinsel Saldırı Suçlaması Tutuklaması

OLAYIN MEYDANA GELDİĞİ YER VE TARİH

Olay, geçen gün Demetevler Mahallesi’nde gerçekleşti. M.T., iş arkadaşıyla otomobilde tartışma yaşadıktan sonra, iddiaya göre yanlarına yaklaşan tanımadığı M.A. ve H.G. adlı şahıslar tarafından zorla araçtan indirilmek istendi. Çevrede bulunan vatandaşların müdahale etmesi neticesinde, iki şüpheli olay yerinden uzaklaştı.

YENİDEN KARŞILAŞMA VE CİNSEL SALDIRI İDDİALARI

M.T., taksiyle bölgeden ayrıldıktan sonra arkadaşını görme amacıyla geri döndüğünde, yeniden M.A. ve H.G. ile karşılaştı. Şüphelilerin, M.T.’yi araçla boş bir araziye götürdüğü ve burada cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi. M.T.’nin bu olayla ilgili şikayetçi olması üzerine, M.A. ve H.G. yakalanarak gözaltına alındı.

ŞÜPHELİLERİN İFADELERİ VE SONUÇ

Şüpheliler, M.T. ile birlikte olduklarını rızayla yaptıklarını ileri sürdü. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.A. tutuklandı, H.G. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

ÖNEMLİ

SPK’dan 25 Kişiye Para Cezası

Sermaye Piyasası Kurulu, 16 Ocak 2025'te yayımlanan bültende 25 kişiye idari para cezası uyguladığını açıkladı.

SPK Üç Şirketin İhraçlarına Onay Verdi

Sermaye Piyasası Kurulu, 16 Ocak 2025 tarihli 2025-3 numaralı bültende üç şirketin borçlanma aracı ihraçlarını onayladı.

Daha Fazlası!