Göztepe, Yarın Hatayspor’u Ağırlayacak

GÖZTEPE, ATAKAŞ HATAYSPOR’U AĞIRLIYOR

Göztepe, yarın Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Atakaş Hatayspor’u evinde ağırlayacak. Karşılaşma, Gürsel Aksel Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak ve hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy maçın yönetimini üstlenecek.

İKİ MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Adana Demirspor’u 2-1 yenerek üst üste iki galibiyet alan Göztepe, ligde toplamda 46 puana ulaştı. Sarı-kırmızılı ekipte sakatlıklar nedeniyle sezonu kapatan Djalma Silva ve Isaac Solet ile tedavi süreci devam eden İsmail Köybaşı, Doğan Erdoğan, Kuryu Matsuki ve Juan’ın maça katılması beklenmiyor.

TAKIMDA BELİRSİZLİKLER VAR

Göztepe’nin takım kadrosunda Malcom Bokele ve Novatus Miroshi gibi oyuncuların durumu ise yarınki karşılaşma öncesinde netlik kazanacak. Sezonun ilk yarısında rakibiyle oynanan maç, 1-1’lik eşitlikle sonuçlanmıştı.

ÖNEMLİ

İsrail Ordusu Gazze’ye Saldırıyor

Gazze Şeridi'nde İsrail ordusunun gerçekleştirdiği hava saldırılarında, kadın ve çocuklar da dahil olmak üzere 40 Filistinli hayatını kaybetti. Çok sayıda ev ve barınak tahrip oldu.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Başlıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde normal sezon son haftası yarın Türk Telekom ile Beşiktaş Fibabanka karşılaşmasıyla başlayacak. İlk 6 sırayı alan takımlar play-off’a yükselecek.

Daha Fazlası!