İSKENDERUN’DA YAKALANAN ŞAHISLAR
Hatay’ın İskenderun ilçesinde, işledikleri çeşitli suçlardan dolayı hapis cezası ile aranan toplam 6 kişi yakalandı. Yapılan operasyon sonrasında adli makamlara sevk edilen şahıslardan 5’i tutuklandı. Hatay’da Emniyet Müdürlüğü tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar aralıksız sürüyor.
SUÇLARDAN ARANANLARIN TESPİTİ
Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli suçlardan dolayı hapis cezası ile aranan 6 kişiyi yakalamak için yoğun bir çaba gösteriyor. Bu çalışma kapsamında, Kasten yaralama suçundan aranan İ.E.U., hırsızlık suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan N.K., vergi usul kanuna muhalefet suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezasıyla aranan H.İ. ve M.S., ayrıca cebir tehdit ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan 6 yıl hapis cezası bulunan K.K. gibi şahıslar İskenderun’da yakalandı ve gözaltına alındı.
ADLİ İŞLEMLER VE TUTUKLAMALAR
Yakalanan şahıslar, adli makamlara sevk edildi. Bu süreçte, 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, M.K. adlı şahıs ise serbest bırakıldı. Emniyet Müdürlüğü, aramalarını ve yakalamalarını sürdürüyor.