İrem Derici: Bilet İptal Oldu ve Sinirlendim

Ajax ile Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için bu akşam saat 23.00’te Hollanda’da karşılaşacak. Ünlü şarkıcı İrem Derici, bu önemli maç için bilet aldığını duyurmuştu.

BİLETİNİN İPTAL OLDUĞUNU AÇIKLADI

Gün içinde Sarı-kırmızılı taraftarlar arasında yer alan Derici, sosyal medya hesabından biletinin iptal olduğunu duyurdu. Yapmış olduğu paylaşımda, “İkinci bileti aldık bu arada, ilk biletten hayır gelmeyince. Sonra bizi aradılar ve dediler ki; ‘Biz Türkiye’ye bilet satmıyoruz!’” şeklinde ifade etti. Derici, duyduğu şaşkınlığı dile getirerek, “Bak çıldıracağım, manyak olacağım. Satmayacaksanız neden online satışa açıyorsunuz sitenizi bir. İkincisi biz zannettik ki bir hata yaptık ve o yüzden ikinci bileti aldık.” diye ekledi.

SINIRLAMA YAPILDIĞINI BELİRTTİ

İrem Derici, yaşadığı durum karşısında oldukça sinirli olduğunu belirterek, “Bomb..k zarara soktunuz bizi, boşver… Ama bu demek değildir ki biz yine maça gideceğiz. Çok sinirliyim. Yaz oraya ve deki, ‘ben bu ülkeye satmıyorum’. Burada bilet falan almayın abi.” ifadelerini kullandı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Alacak Verecek Meselesi Silahlı Kavga İle Sona Erdi

Batman'da bir alacak-verecek tartışması sonucu çıkan silahlı çatışmada iki kişi yaşamını yitirirken, üç kişi de yaralandı. Olayın detayları araştırılıyor.

Fatih Karagümrük 8 Maç Sonra Galip Geldi

Fatih Karagümrük, Süper Lig'in 12. haftasında TÜMOSAN Konyaspor'u 2-0 yenerek, 8 maçlık galibiyet hasretini sona erdirdi.

Domenico Tedesco Galibiyet Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Domenico Tedesco, Kayserispor ile oynanan 4-2'lik karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray Yanıtı Verdi

Fenerbahçeli Kerem Aktürkoğlu, Kayserispor zaferinin ardından görüşlerini paylaştı. Başarılı mücadelenin önemine vurgu yaptı.

Gözde Yılmaz’a Yapılan Ateşli Saldırı Olayı

Kadıköy'de bir genç kadını yanıcı maddeyle ateşe vererek yaralayan şüpheli kadın tutuklandı. Mağdur, saldırıdan sonra tehdit mesajları almaya devam ettiğini belirtti.