İskenderun’da Proje Şenliği Gerçekleşti

ÖĞRENCİLERİN PROJELERİ SERGİLENDİ

Hatay’ın İskenderun ilçesindeki DENEYAP Teknoloji Atölyesi’nde eğitim gören öğrencilerin projeleri sergilendi. İskenderun Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen “Elektronik Programlama ve Nesnelerin İnterneti Proje Şenliği”nde, 207 öğrenci kendi projeleriyle katıldı. Şenlikte öğrenciler, hazırladıkları projeleri tanıtma imkanı buldu ve uygulamalı sunumlar yaptı.

ÖDÜLLER DAĞITILDI

İskenderun Gençlik Merkezi DENEYAP Teknoloji Atölyesi Sorumlusu Timur Yücel, dereceye giren öğrencilere ödüller verildiğini ifade etti. Bu etkinlik, öğrencilerin yeteneklerini sergilemesi ve yeni teknolojilerle tanışması açısından önemli bir fırsat sundu.

ÖNEMLİ

Adıyaman’da Silahlı Kavga, İki Yaralı

Adıyaman'da meydana gelen silahlı çatışmada iki kişi yaralandı. Yaralılar, tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Kocaelispor, Topuk Yaylası’nda Hazırlanıyor

Kocaelispor, Süper Lig sezonu öncesi Topuk Yaylası'nda teknik direktör Selçuk İnan eşliğinde yoğun antrenman programıyla hazırlık çalışmalarına devam ediyor.

Daha Fazlası!