İZMİR’DE VAHŞİ OLAY ŞOKE ETTİ!
Olay, İzmir’in Bayraklı ilçesinde gerçekleşti. Osmangazi Mahallesi’nde 574/3 Sokak’ta yaşanan olay, görenleri dehşete düşürdü. Seyir halindeki bir otomobilden aniden atlayan B.A. adlı kişi, araçtan inen 4 saldırgan tarafından kırbaçla dövülüp yumruklandı ve cep telefonu gasbedildi. Ağır yaralanan B.A., Bayraklı Şehir Hastanesi’nde acil tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili 2 şüpheliyi yakaladı ve firari durumdaki 2 şüphelinin peşine düştü. İşte olayın detayları.
OTOMOBİLDE REHİNE KORKUSU
Olay, 35 BGL 985 plakalı otomobil seyir halindeyken meydana geldi. İddialara göre, B.A., araç içinde B.M., A.A., O.E.İ. ve Ç.Y. adlı 4 şüpheli tarafından rehin alındı. Otomobilde kırbaç, yumruk ve tekme ile darbedilen B.A., can havliyle otomobilden atladı. Ancak, kabus burada devam etti. Duran otomobilden inen 4 saldırgan, yaralı haldeki B.A.’ya bir kez daha saldırarak kırbaç ve yumruklarla darp etti. Şüpheliler, B.A.’nın cep telefonunu gasbettikten sonra, çevredeki vatandaşların olaya müdahale etmesiyle hızla olay yerinden kaçtı.
VATANDAŞLARIN İHBARI OLAYI AÇIKLADI
Çevrede toplanan vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, B.A.’yı kanlar içinde buldu. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan mağdur, ardından ambulansla Bayraklı Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan B.A., polise verdiği ilk ifadesinde, otomobilde rehin alındığını, kırbaçla ve yumruklarla darbedildiğini ve telefonunun çalındığını anlattı. B.A., Osmangazi Mahallesi’nde seyir halindeki araçtan atlayarak kurtulmaya çalıştığını, ancak şüphelilerin dışarıda da saldırıya devam ettiğini belirtti.
ŞÜPHELİLERDEN İKİSİ YAKALANDI
B.A.’nın ifadesi doğrultusunda harekete geçen İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelileri ve olaya karışan aracı tespit etmek için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Teknik ve fiziki takip sonucunda şüphelilerden B.M. ve A.A., B.A.’ya ait cep telefonuyla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürerken, firari durumdaki O.E.İ. ve Ç.Y.’nin yakalanması için polis operasyonlarına devam ediliyor.