Kabine Listesinde Ortak İsimler Var

AK PARTİ KORİDORLARINDA KABİNE GÖRÜŞMELERİ

Selvi, bakanlık için adı geçenleri “Kulislerimin ne kadar sağlam olduğunu bilirsin. Bu kez Kabine’desin. Hayırlı olsun” şeklinde arayanların bile bulunduğu AK Parti koridorlarında duyduklarını yazısında paylaştı. “Dünden itibaren Kabine listeleri dolaşmaya başladı. Şimdilik üç ayrı liste var. Kimi hızını alamamış, Kabine’ye tek bir kadın bakan bile koymamış. Oysa AK Parti kabinelerinde her zaman bir kadın bakan yer alıyor. Kimi Cumhurbaşkanı Erdoğan dışında yalnızca birkaç isme yer vermiş ve Kabine’nin yüzde 80’ini değiştirmiş” ifadelerini kullandı.

KABİNE LİSTELERİNDE ORTAK İSİMLER

Selvi, bu listelerde ortak olarak belirlenen dört ismin Mehmet Şimşek, Hakan Fidan, Yaşar Güler ve Murat Kurum olduğunu aktardı. Selvi, “Kulislerde dolaşan listeler doğru değil. Bu iş bakan toto ile değil, Erdoğan’ın tercihi ile oluyor” şeklinde önemli bir not düşerek, kulislerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

ÖNEMLİ

Ticaret Bakanlığı, Kırmızı Et İncelemeleri Yapıyor

Ticaret Bakanlığı, 20 ilde kırmızı et fiyatları için denetim başlattı. Rekabet Kurumu ise rekabet ihlaline yol açan işletmelere cezai yaptırım uygulanacağını duyurdu.

Kırmızı Et Sektörüne İnceleme Başlatıldı

Ticaret Bakanlığı, 20 ilde kırmızı et fiyatlarına yönelik denetim başlattı. Rekabet Kurumu da rekabet ihlali yapan firmalara ciro üzerinden yüzde 10 para cezası uygulanacağını açıkladı.

Daha Fazlası!