Kastamonu’da Şiddetli Yağış: Üretim Durduruldu

YAĞIŞLAR TOSYA’DA ETKİLİ OLDU

Kastamonu’da yoğun yağışlar, Tosya ilçesinde öğle saatlerinden itibaren etkisini gösterdi. Bu yağışlar, Tosya Organize Sanayi Bölgesi’nde olumsuz sonuçlar doğurdu.

FABRİKALARA SU BASTI

Yollarda su birikintileri oluştu. Birçok fabrikada ise su baskınları yaşandı. Tosya Belediyesi ekipleri, fabrika alanları ile yollardaki suyu tahliye etmek amacıyla harekete geçti.

Tosya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki işletmeler, üretim faaliyetlerini geçici olarak durdurdu. Sanayi bölgesinde yer alan bir tekstil fabrikasında su seviyesi yaklaşık 30 santimetreye ulaştı. Çalışanlar, ürünlerin su baskınından korunması için yoğun çaba sarf etti.

ÖNEMLİ

Kafasına Scooter Düşen 15 Yaşındaki Çocuk

Antalya'da bir varyantın tepesinden düşen scooter, denize giren 15 yaşındaki gencin kafasına isabet etti. Olayda yaralanma meydana geldi.

İran’daki Saldırılarda 128 Ölü, 900 Yaralı

İran Sağlık Bakanlığı, İsrail'in saldırıları sonucunda 128 kişinin öldüğünü ve 900 kişinin yaralandığını duyurdu.

Daha Fazlası!