Kayıp Kadın 8 Gün Sonra Bulundu

BOZTEPE MAHALLESİ’NDEKİ CESET BULUNTUSU

Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Boztepe Mahallesi’nde yer alan Piraahmet mevkisinde, bir fındık bahçesinde ceset bulan vatandaşlar, durumu hemen jandarma ekiplerine bildiriyor. Olay yerine gelen ekipler, cesedin kayıp ihbarı yapılan ve 8 gündür aranan Rus vatandaşı 57 yaşındaki Margarita Karaca’ya ait olduğunu tespit ediyor.

SAVCILIK İNCELEMESİ VE OTOPSİ SÜRECİ

Evli ve bir çocuk annesi olan Karaca’nın cesedi, savcılığın yaptığı incelemenin ardından otopsi işlemleri için Ordu Devlet Hastanesi morguna götürülüyor. Olayın detayları ile ilgili soruşturmalar devam ediyor.

ÖNEMLİ

Emekli İkramiyesi Artışı İçin Tarih Belli Oldu

Emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liradan 4 bin liraya yükseltilmesine dair kanun teklifi, önümüzdeki hafta Meclis'te ele alınacak. Ödeme tarihleri ise belirsiz.

Nuri Alço’nun Vasiyet Açıklaması

Yeşilçam'ın ünlü ismi Nuri Alço, sağlık durumu hakkında konuşarak eşi Burcu Alço'nun desteğinin hayatını kurtardığını ifade etti. Ayrıca vasiyetini de kamuoyuna açıkladı.

Daha Fazlası!