Kayserispor Altı Futbolcu İle Devam Etmeyecek

YENİ SEZONDA DEVAM ETMİYORLAR

Kayserispor, yeni sezonda kadrosunda yer alan 6 futbolcu ile yollarını ayırma kararı aldı. Süper Lig’deki rekabetini sürdürecek olan sarı-kırmızılı kulüp, geçtiğimiz sezon forma giyen ve sözleşmeleri sona eren futbolcularla ilgili açıklama yaptı.

FUTBOLCULARA TEŞEKKÜR EDİLDİ

Kulüpten yapılan resmi açıklamada; “Profesyonel futbolcularımız Joseph Attamah, Mehdi Bourabia, Stephane Bahoken, Julian Jeanvier, Anthony Uzodimma ve Hasan Ali Kaldırım’ın sözleşmeleri sona ermiştir. Futbolcularımıza şanlı armamız ve camiamız adına verdikleri emekler için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz. Her şey için teşekkürler” denildi.

ÖNEMLİ

Kayseri’de Hamam Yenilendi, Açılıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Bünyan'daki hamamı 10 milyon lira harcayarak modernize edip 1,5 ayda tamamladı. Hamam, 5 yıldızlı otel konforunu sunacak şekilde yenilendi.

Sivasspor Bolu Kampında İkinci Antrenman

Sivasspor, Bolu kampında antrenmanlarını sürdürüyor. Teknik direktör Osman Zeki Korkmaz yönetimindeki çalışmalar, kuvvet ve top kontrolü odaklı olarak gerçekleştirildi.

Daha Fazlası!