Okul başkanlık seçiminde Aras Şamlı’nın “Başkan olursam Kerem Aktürkoğlu’na mesaj atarak okulumuza gelmesini isteyeceğim” açıklaması, gerçek oldu. Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, okulunu ziyaret ederek minik hayranlarıyla bir araya geldi. Özel bir okulun 3. sınıf öğrencisi olan Aras Şamlı, başkanlık seçimlerindeki vaadini yerine getirdi. Seçimi kazanmasının ardından Kerem Aktürkoğlu, “Tebrikler Aras. Davetini memnuniyetle kabul ediyorum. Çok yakında görüşmek üzere” mesajıyla okula gelme sözünü tuttu.
KONFERANS SALONUNDA BULUŞMA GERÇEKLEŞTİ
Milli futbolcu, öğrencilerle buluştuğu etkinlikte, okulun konferans salonunda söyleşide yer aldı. Yapılan etkinlikte genç hayranlarına tavsiyelerde bulundu. 27 yaşındaki futbolcu, zaman zaman insanların tercihleri konusunda hedef gösterilebildiğini ancak bir inancı veya görüşü olanların bunu sonuna kadar yaşamaktan çekinmemesi gerektiğini vurguladı. “Hayatım boyunca kendim oldum, kendim olmak için çabaladım, hiç kimsenin beni yönlendirmesine izin vermedim. Aras’a ve buradaki kardeşlerime tavsiyem; kendilerini nasıl iyi ve mutlu hissediyorlarsa o şekilde yaşasınlar” sözleriyle kendini ifade etti.
BAŞARININ ANAHTARI KENDİ OLMAK
Aktürkoğlu, gençlerin kimsenin onları belli kalıplar içine sokmalarına izin vermemesi gerektiğini belirterek, bu tavsiyenin başarıya giden yol olduğunu dile getirdi. “Bu şekilde başarılı olabileceklerine inanıyorum. Başarı, kendin olabildiğin için, kendin kalabildiğin için geliyor” ifadelerini kullanan futbolcu, etkinlikte öğrencilerin sorularını yanıtlayarak konuyu pekiştirdi. Etkinlik, karşılıklı hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.
then "Add to Home Screen"