Kerem Aktürkoğlu, Aras Şamlı’nın hayalini gerçekleştirdi
FENERBAHÇE formasını giyen Kerem Aktürkoğlu, 3. sınıf öğrencisi Aras Şamlı’nın hayalini gerçeğe dönüştürdü. Okul başkanlığına seçilen Aras, adaylık sürecinde “Başkan olursam Fenerbahçe’de oynayan Kerem Aktürkoğlu’na mesaj atarak okulumuza gelmesini isteyeceğim. Belki de okulumuzu ziyaret etmek ister” demişti. Bu sözleriyle sosyal medyada dikkat çeken Aras, Kerem’in ziyaretine kavuştu.
KEREM ARAS’I TEBRİK ETTİ
Sosyal medya hesabından Aras’ı başkanlığı dolayısıyla tebrik eden Kerem, dün okulda bir ziyarette bulunarak öğrencilerin hayalini gerçekleştirmiş oldu. Ziyaret sırasında Aras Şamlı ve öğretmenlerle bir araya gelen Kerem, sohbet ederek öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.
HEDİYE TAKDİMİ VE FOTOĞRAF
Ziyaretin sonunda karşılıklı hediye takdimi gerçekleştirilirken, milli futbolcu hatıra fotoğrafı çektirerek ziyareti noktaladı. Bu samimi buluşma, Aras’ın hayalini gerçeğe dönüştürmesiyle birlikte büyük bir mutluluk kaynağı oldu.
then "Add to Home Screen"