Konya’da Kavga, H.Ç. Tutuklandı

OLAYIN DETAYLARI

Konya’da yaşanan bir olayda, iş yeri sahibini av tüfeği ile vurup öldüren döner işletmecisi, mahkemeye çıkarıldıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, geçtiğimiz pazar günü Meram ilçesi Hatıp Caddesi’nde bir iş yerinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, iş yeri sahibi Muammer Tutar ile kiracısı olduğu ifade edilen H.Ç. arasında bir tartışma meydana geldi.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞÜYOR

Kısa zamanda kavgaya dönüşen bu olayda, H.Ç., av tüfeğiyle Muammer Tutar’ı göğsünden vurdu. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine yönlendirildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahaleleri sonunda Muammer Tutar’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Cinayet zanlısı ise polis ekipleri tarafından olay yerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.Ç., burada tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu olay, Türkiye’de yaşanan şiddet olayları arasına katıldı ve toplumda büyük bir infial yarattı.

ÖNEMLİ

Dem Parti, Barışı Toplumsallaştıracak

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, gençler için barış sürecine destek verme ve Türkiye'nin demokratikleşmesi adına birlikte mücadele etme çağrısında bulundu, Türk ve Kürt halkları için yeni bir dönemin habercisi olduğunu vurguladı.

Şiddetli Fırtına, 500 Bin Kişi Elektriksiz Kaldı

Şiddetli fırtına, ABD'nin Pensilvanya ve Ohio eyaletlerinde yaklaşık 500 bin insanı elektriksiz bırakırken, 3 kişinin hayatını kaybetmesine ve büyük zarara neden oldu.

Daha Fazlası!