Köpeğin bacağı kırılınca ameliyata alındı

Ahmet Uğur Küçük (27), bir arabanın çarpmasıyla yaralanan köpeğini acilen veteriner Murat Turhan'a götürdü. Coni adlı köpek ameliyat edildi.

Coni isimli köpeği muayene eden Turhan, köpeğin ön sol bacağında parçalı kırık olduğunu belirledi. Köpeğe narkoz veren veteriner, hayvanın kırılan bacağını alçıya aldı.

Coni’nin 2 hafta içinde eski sağlığına kavuşacağını belirten Murat Turhan, “Coni’nin kırılan bacağına alçı yaptık. 2 hafta süreyle bu sargının çıkmaması gerekiyor. 2 hafta sonra sargıyı açacağız. Böylelikle eski sağlığına kavuşmuş olacak” dedi. Coni’yi 2 yıldan beri beslediğini belirten Ahmet Uğur Küçük, köpeği kendilerinin olduğu kadar komşularının da sevdiğini söyledi. Coni’nin evlerinin bekçisi olduğunu belirten Küçük, “Coni küçükken terk edilmişti. Sokakta bulup besledim. Çok sevimli bir köpek. Geçen gece serbest bıraktık. Sabahleyin bacağının kırık olduğunu gördük. Çarpan bir araç bacağını kırmış. Kimin çarptığını da bilmiyoruz” diye konuştu.