SAMSUNSPOR’A GÖRE SALDIRIYA MESAJ
Samsunspor, Türk futbolunda şiddete karşı olduklarını vurgulayarak, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a yapılan saldırıyı kınadıklarını belirtti ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Ayrıca, Türk futbolunun tüm paydaşlarını birlik, bütünlük ve sükunete davet ettiler.
KASIMPAŞA’NIN AÇIKLAMASI
Kasımpaşa, Göztepe ile Fenerbahçe arasındaki maçta yaşanan üzücü olayları derinden üzücü bulduklarını ifade etti. Ayrıca Göztepe’nin değerli yöneticileri ve taraftarlarının da bu olayı kesinlikle kabul edemeyeceğini vurguladı. Kasımpaşa Spor Kulübü olarak, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a yapılan saldırıyı kınayarak sağduyuya çağrı yaptı.
FATİH KARAGÜMRÜK’ÜN TEPKİSİ
Fatih Karagümrük, Göztepe – Fenerbahçe maçında yaşanan “kabul edilemez” olaylardan dolayı derin üzüntü duyduklarını belirtti. Fenerbahçe Kulübü’ne ve Başkan Ali Koç’a geçmiş olsun dileklerini ileten Fatih Karagümrük, tüm spor camiasını sağduyuya davet etti.