MERAK UYANDIRAN COĞRAFYALAR
Ulaşılması imkansız görünen coğrafyalar, çetelerin dolaştığı ve polislerin bile girmeye cesaret edemediği sokaklar, bilim kurgu filmlerini andıran görüntülerle izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Kanal D’nin Türk televizyonlarında bir ilk olan formatı ‘Kuralsız Sokaklar’, bu akşam rotasını Kolombiya, Mısır ve Brezilya’ya çevirecek. Mert Öztürk’ün sunduğu program, sıradışı bir yolculuk sunarak bilinmeyenlere ışık tutuyor.
PİRAMİTLERİN GÖLGESİNDE YAŞAM
Kuralsız Sokaklar’ın yeni bölümü Mısır’da izleyicileri piramitlerin bulunduğu Gize bölgesinin sokaklarında dolaştıracak. Turistlerin ilgisini çeken ihtişamlı piramitlerin ardında yer alan, çok fakir bir bölge olan Gize’deki sokaklar, develerin ve at arabalarının cirit attığı bir alanı gözler önüne serecek. Bu kuralsız ve zorlu yaşam koşulları, fotoğraf karelerine yansıyan görüntülerle tüm çıplaklığıyla ekranlara gelecek.
KARTELLERİN KOL GEZDİĞİ MEDİELLİN
Kolombiya’nın Medellin şehri, Pablo Escobar ile özdeşleşen geçmişi nedeniyle tehlikeli bir yer olarak biliniyor. Programa dahil olan bu bölümde evsizlerin, kapkaççıların dolaştığı, çalıntı malların satıldığı pazarlar ve sokak kavgalari, izleyicilere tüyler ürpertici anlar yaşatacak. Bu tehlikeli yaşam biçiminin kameralarla kaydedilmesi, izleyicilere yeni bir bakış açısı sunuyor.
BREZİLYA’NIN İKİ YÜZÜ
Kuralsız Sokaklar’ın bölüm finalinde Mert Öztürk, ilk olarak Brezilya’nın ünlü plajlarını ziyaret edecek. Yerel halkla Türk dizileri hakkında sohbet edip plaj futbolu oynaması bekleniyor. Daha sonra ise kamerasını bambaşka hayatların yaşandığı arka sokaklara çevirerek izleyicilere farklı bir Brezilya deneyimi sunacak. Bu heyecan dolu yeni bölüm, bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de ekranlara gelecek.