Kütahya’da Kavga Sonrası Bir Yaralı

OLAYIN GERÇEKLEŞTİĞİ NOKTA

Kütahya’da, bir tartışma silahlı kavgaya dönüşerek bir kişinin yaralanmasına yol açtı. Olay, Kütahya-Afyonkarahisar Çevre Yolu’nun Zafertepe Mahallesi yakınlarında meydana geldi.

TARTIŞMA NEDENİ

Celal Türkdönmez’in (23) kullandığı otomobilde, Türkdönmez ile arkadaşları H.A. (22) arasında “eve gitme meselesi” yüzünden bir tartışma başladı. Bu tartışma hızla kavgaya dönüştü ve H.A. tabanca ile Türkdönmez’e ateş etti. Olayın ardından H.A., olay yerinden kaçtı.

Ateş açılması sonucu bacağından yaralanan Türkdönmez, yakındaki bir akaryakıt istasyonuna giderek yardım talep etti. Yaralı genç, acil durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekiplerince Kütahya Şehir Hastanesi’ne taşındı.

POLİSİN ÇALIŞMALARI

Olayın yaşanmasının ardından, polis ekipleri kaçan şüphelinin yakalanması için hızlı bir çalışma başlattı. Olayın detayları ve şüphelinin durumu üzerine araştırmalar devam ediyor.

ÖNEMLİ

Cenk Tosun, Penaltı Pozisyonunu Yorumladı

Cenk Tosun, Corendon Alanyaspor maçı sonrası hakemle ilgili ilginç bir anısını paylaştı. Son pozisyonda, rakip oyuncunun topun eline çarptığını doğruladığını ifade etti.

Kasımpaşa, Beraberlikten Memnun Değil

Trendyol Süper Lig'de oynanan erteleme maçında Kasımpaşa, Samsunspor ile 0-0 berabere kaldı. Teknik direktör Shota Arveladze, kazanamadıkları için hayal kırıklığı yaşadıklarını ifade etti.

Daha Fazlası!