İngiltere Premier Ligi’nde transfer sezonu hareketli geçiyor. Manchester United, Nottingham Forest forması giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Elliot Anderson’u kadrosuna katmak istiyor. Kırmızı Şeytanlar’ın yönetimi, yaklaşık 100 milyon sterlin değer biçilen oyuncu için Manchester City’yi geçebileceklerine inanıyor. Öte yandan Juventus, Liverpool’un kalecisi Alisson’dan umduğunu bulamayınca rotasını Aston Villa’nın file bekçisi Emi Martinez’e çevirdi.
TOTTENHAM SAVINHO İÇİN POZİSYON ALDI
Tottenham, Manchester City’nin kanat oyuncusu Savinho için yaklaşık 60 milyon sterlinlik bir transfer görüşmesini ilerletiyor. Real Madrid’in ise Enzo Fernandez’e ciddi bir ilgisi bulunuyor. Chelsea’nin 120 milyon sterlin değer biçtiği orta saha oyuncusuna yakın kaynaklar, bu ilgiyi doğruladı. Arsenal, Şampiyonlar Ligi finalindeki mağlubiyetin ardından başhekim Zafar Iqbal’i görevden aldı. Newcastle United ise 20 yaşındaki Fransız kaleci Ewen Jaouen’i kadrosuna katarak yaz transfer döneminin ilk imzasını atmaya hazırlanıyor.
DÜNYA KUPASI HAKEMLERİNE REKOR ÖDEME
Dünya Kupası’nda görev alacak hakemler, turnuva başına 75 bin sterlin kazanarak rekor bir ücrete imza atmaya hazırlanıyor. Bu listede İngiltere’den Michael Oliver ve Anthony Taylor da yer alıyor. Hırvatistan Teknik Direktörü Zlatko Dalic ise takımının Dünya Kupası açılış maçında İngiltere ile karşılaşmasını kader anı olarak nitelendirdi. Dalic, form ve kondisyon sorunları yaşayan takımı için daha kolay bir rakibin tercih sebebi olabileceğini kabul etti.
BEN STOKES KRİKET KAPTANLIĞINI KAYBEDEBİLİR
Ben Stokes, bir gece kulübü skandalı nedeniyle İngiltere Test kriket takımı kaptanlığını kaybetme riskiyle karşı karşıya. Tenis dünyasında ise Queen’s Club kadınlar şampiyonu Tatjana Maria, unvanını koruma şansı bulamadığı için hayal kırıklığı yaşıyor. Maria, turnuvaya wild card verilmemesini eleştirerek geçen yılki zaferinin daha fazla saygı görmesi gerektiğini söyledi. İskoçya Premier Ligi’nde ise FC Thun, Rangers’ın kanat oyuncusu Ross McCausland ile ilgileniyor.