Masterchef Türkiye’de haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu sürüyor. Takımlar, kaybeden tarafın eleme potasının belirlenmesi için mücadele ediyor. Yarışmacılar, isimlerinin potaya girmemesi adına en iyi performanslarını sergilemekte. Dokunulmazlığı kazanan takımın ismi henüz açıklanmadı ve sonuçlar ilerleyen zamanlarda kesinleşecek.
DOKUNULMAZLIĞI KAZANAN TAKIM AÇIKLANMADI
Yarışmacılar, bu önemli oyunda dokunulmazlık kazanmak için çaba harcıyor. Oyun sonrası kaybeden takım, kendi içlerinde eleme adaylarını seçecek. Mavi takımdan ilk eleme adayları ise Gizem ve Çağlar olarak belirlendi.
İKİ YARIŞMACI MÜCADELE VERECEK
Bu iki yarışmacı, eleme gecesinde yarışmaya devam edebilmek için büyük bir çaba içerisinde olacak. Eleme potasına düşmemek için tüm yeteneklerini sergilemeleri bekleniyor.
then "Add to Home Screen"