Mersin’in Gülnar’ında Nefes Oyunu Sahnelendi

GÜLNAR’DA TİYATRO SANATINA DAMGA VURAN ETKİNLİK

Mersin’in Gülnar ilçesinde, tiyatro sanatçısı Nazlı Çığa’nın tek kişilik performansı olan “Nefes” oyunu sergilendi. Şehit Ertuğrul Ulupınar Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak gerçekleşen etkinliğe, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi.

SANATA DESTEK SÖZLERİ

Oyun sonrasında bir konuşma yapan Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, “Gülnar halkını sanatla buluşturmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu. Başkan Önge, etkinlik sonunda Nazlı Çığa’ya bir tablo hediye etti.

ÖNEMLİ

Galatasaray, Antrenmanlarını Bugün Sürdürdü

Galatasaray, 2025-2026 sezonuna Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla hazırlandı. Teknik direktör Okan Buruk'un eşliğinde çeşitli çalışmalar gerçekleştirildi.

İstanbul’da Hava Durumu Bilgisi

İstanbul'un 15 ve 30 günlük hava durumu tahminleri açıklandı. Yarının hava durumu ile ilgili detaylar ve olası yağışlar merak ediliyor.

Daha Fazlası!