Metin Keçeci’nin Zor Günleri
“Çok Güzel Hareketler Bunlar” programındaki yeteneğiyle tanınan Metin Keçeci, son dönemlerde ekonomik zorluklarla mücadele ediyor. Verdiği bir röportajda icralık olduğunu ve evini boşaltmak zorunda kaldığını duyduğunda, duygularına hakim olamayan Keçeci, “Artık dayanacak gücüm kalmadı” ve “İntiharın eşiğindeyim” sözleriyle dikkat çekmişti. Eski dostlarına kırgınlığını ifade eden oyuncu, “Cenazeme gelmesinler” sözleriyle de sitemde bulunmuştu.
Önemli bir gelişme yaşadığı zamanda ise, TRT 1’de yayınlanan Vefa Sultan dizisine katıldığını duyurarak hayranlarını mutlu etti. Ancak kısa süre içinde bambaşka bir görüntü ile gündeme gelen Keçeci, ekonomik sıkıntılarından ötürü çöp kenarında karton toplarken basına yansıdı. Fark edilmemek için çaba sarf eden oyuncu, kartonları topladıktan sonra belediye otobüsü ile bölgeden ayrıldı.
Yaşanan olayların ardından Keçeci, bu durumu şu şekilde açıkladı: “Marketten kartonlar aldım, otobüs durağına gittim. Toplu taşımayı kullanan biriyim. Halkın içinden hiçbir zaman kopmayan biriyim, her zaman da öyleyimdir. Otobüs durağına geldiğimde kalabalık vardı. ‘Acaba ayıp olur mu kartonlarla bineceğim, yer var mı?’ diye bakındım.” Gece Muhabiri’nin haberine göre, Metin Keçeci, görüntülerin arkadaşları aracılığıyla kendisine ulaştığını belirterek, “Eve geçtikten sonra bir oyuncu arkadaşım görüntüleri attı. Dramatik bir müzik koymuşlar. Ben de normal bir vatandaşım, dümdüz Metin Keçeci’yim. İşimiz gereği biraz göz önündeyiz ama toplu taşımayı kullanıyorum. Birincisi asla ve asla hayatım boyunca birinin bana acıyarak hayatımın bir yerinde benim ya da sevdiğim eşimin bize acıyarak bir durumun içerisinde varlığımızı sürdürmeye çalışan asla birileri değiliz. Yani ben pazarda da çalıştım, şoförlük de yaptım, bulaşık da yıkadım.” ifadelerini ekledi.