Milli Takım Marşlarında Büyük Rekabet Başladı

Sinan Akçıl, milli takım ruhunu pop müziğiyle harmanlarken, Semicenk daha duygusal bir atmosfer yarattı. Mero & Murda ikilisi, modern ve enerjik bir yorum sunarken, Edis marş yarışında en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Murat Dalkılıç ve Afra’nın ortaklığı ise dikkat çeken bir deneme olarak öne çıktı. Rafet El Roman, “Doludizgin” isimli marşıyla bu yarışa katılarak milli takım coşkusuna kendi imzasını attı. Şu anki durum ise oldukça karışık; bazı kullanıcılar nostaljik ve duygusal marşları desteklerken, diğerleri yeni nesil, sert ve modern eserleri tercih ediyor. Bazı dinleyiciler ise yalnızca Tarkan’ın ‘Bir Oluruz Yolunda’sını kabul ediyor. Şimdiye kadar çıkan tüm milli takım marşlarını bir araya getirdik. Sizce tribünleri en çok hangi marş ayağa kaldırır? Hangi marşın dinlenmesi tüylerinizi diken diken eder? En önemlisi, bu yarışın gerçek kazananı kim olmalı? Vidio’da tarafınızı seçme zamanı! Favori marşınızı savunan videolar çekebilir, yorumlarınızı paylaşabilir ve diğer kullanıcılarla mini bir milli takım marşı kapışmasına katılabilirsiniz. Çünkü bu yarış henüz yeni başladı! Vidio’da sizi bekliyoruz; gelin bu büyük tartışmanın kazananını birlikte belirleyelim!

EDİS: N'APSAK?♥️

EDİS: N’apsak?♥️

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Sivas’ta Kaza: Üç Kişi Hayatını Kaybetti

Sivas merkeze bağlı Kurtlapa köyü yakınlarında Özkan Şahinkaya'nın kullandığı otomobil ile Musa Bal yönetimindeki 58 AT 879 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kaza ihbarı üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Zelenski, Putin’e Yüz Yüze Görüşme Çağrısı Yaptı

Zelenski, Ukrayna Devlet Başkanlığı'nın internet sitesinde yayımlanan mektubunda savaşın liderler arası doğrudan görüşmelerle bitebileceğini savundu. Lider, "Ukrayna bu savaşı benimle ve sizin aranızdaki doğrudan temasla bitirmeyi öneriyor" dedi.

THY, Air Europa Yatırımına İspanya Onayı Aldı

Türk Hava Yolları, Air Europa'dan azınlık payı almak için yaptığı 300 milyon euroluk yatırımın İspanya Devleti tarafından onaylandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketin, Air Europa'da yüzde 25 ile yüzde 27 arasında pay sahibi olması bekleniyor.

Evlilik Vaadiyle 10 Milyon TL Dolandırıldı

Zonguldak'ta yaşayan bir erkek, kendisini evlilik vaadiyle yaklaşık 10 milyon TL dolandırdığı gerekçesiyle S.G. adlı kadından şikayetçi oldu. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı.

Dini Duyguları İstismar Eden Sanıklara Hapis

2020-2023 yıllarında S.S. isimli kadın, kızı, oğlu ve dini nikahlı eşi, vatandaşların dini inançlarını istismar ederek 2 milyon lira dolandırdı. Şüpheliler mağdurlara "hacı baba" adını verdikleri bir varlıkla iletişim kurduklarını iddia etti.